Зовнішність

Масло пракакси. У чому секрет красивого волосся?

Захист від сонця, відновлення пошкодженого волосся, лікування шкіри голови існує величезна кількість масел для волосся і всі вони мають корисні властивості. Масло пракаксі-це новинка в догляді за волоссям і шкірою голови. Давайте розбиремося, які воно має переваги і яка правильна техніка исполозования цього масла.

Що таке пракакси? Тропічне дерево, дуже схоже на пальму, з гладкою сіро-коричневою корою, називається пракаксі. У висоту воно досягає 40 м і в період цвітіння покривається маленькими бузковими квіточками. Масло з насіння цього дерева з приємним горіховим запахом і має золотистий Колір.

Користь масла пракаксі для волосся до складу цього масло входять вітаміни і жирні кислоти, завдяки яким, воно має ефект кондиціонера. Ефект після застосування буде візуальним, як Після використання коштів з вмістом силіконів в складі. Але при цьому воно не розпрямляє і не ускладнює волосся.

Масло пракаксі має антисептичні властивості, завдяки яким можна впоратися з подразненням шкіри голови і лупою. Так само, це масло стимулює вироблення колагену. І якщо робити маски з додаванням олії пракаксі, ваше волосся стане м’яким і блискучим.

Потрібно відзначити захисні властивості пракаксі від шкідливого впливу навколишнього середовища, УФ випромінювання, косметичних засобів для укладання і гребінців.Частота використання пракаксі Один раз в тиждень можна робити маски з цим маслом. Добре додавати невелику кількість в шампунь і кондиціонер.

Що стосується кінчиків волосся, то можна наносити масло щодня. Так само, це масло не замінна при акне або депігментації, так як має регенеруючі властивості. Наносите його на шкіру точково.
Варіанти використання: для зміцнення волосся наносите масло на кінчики і по всій довжині після миття голови або незадовго до сну. Для усунення лупи і сухості шкіри голови нанесіть невелику кількість на шкіру голови і залиште на 10-15 хв.

Related posts

Leave a Comment